Αγωνιστική Συνεργασία: “Ποιοι ευθύνονται για το τραγικό site της Μυθικής Πελοποννήσου;”

Στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου και τον περιφερειάρχη απευθύνεται η ακόλουθη ερώτηση των περιφερειακών συμβούλων της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου”, Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα:

«Τα ερωτήματα για το τραγικό site της “Μυθικής Πελοποννήσου” ζητούν απαντήσεις. Έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος που η περιφερειακή αρχή ασχολείται με το ζήτημα της τουριστικής προβολής και το site της τουριστικής προβολής Περιφέρειας. Ένα ζήτημα που, με την προχειρότητά του και την κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ, μας είχε απασχολήσει από τη θητεία του κ. Τατούλη.

Ενώ στη γνωμοδοτική επιτροπή μάς είχατε διαβεβαιώσει ότι η προσέγγιση θα αλλάξει και θα ενημερωθούμε για το περιεχόμενο του site και επιπλέον είχατε δεσμευθεί ότι θα υπάρξει έλεγχος των κειμένων που θα αναρτηθούν από αρμόδιο επιστημονικό προσωπικό, γιατί στην αρχική παρουσίαση των συνεργατών της περιφέρειας δεν είχε γίνει κάποια σχετική αναφορά. Και ενώ περιμέναμε να πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις αυτές, με έκπληξη και απορία παρακολουθήσαμε μια φιέστα για το ανανεωμένο site της Πελοποννήσου, τις προηγούμενες μέρες.

Ένα site που παρότι αλλάζουν οι περιφερειακές διοικήσεις και οι διαχειριστές, είδαμε να είναι πάρα πολύ απαράδεκτο πρόχειρο, ελλιπές και ανακριβές! Τελικά, οι περιφερειακές διοικήσεις αλλάζουν και η “μυθική Πελοπόννησος” συνεχίζει να μας κατατρέχει…

Δεν υπάρχει λόγος να απαριθμήσουμε τις πάρα πολλές ελλείψεις του και το γιατί είναι απαράδεκτο, διότι αυτό το έκαναν με πολύ αναλυτικό και εμπεριστατωμένο τρόπο δημοσιογράφοι.

Όμως είναι πράγματι αδιανόητο να διατυμπανίζετε και να διαφημίζετε το επίσημο site της Περιφέρειας με τόσες πολλές ανακρίβειες και ελλείψεις. Διότι αυτό δεν συντελεί στη διαφήμιση της Πελοποννήσου αλλά στη δυσφήμησή της ή, αν γίνουμε πολύ επιεικείς, το αποτέλεσμά του είναι μηδέν.

Για όλους αυτούς τους λόγους σάς ρωτάμε:

1. Ποιος ανέλαβε το “ανανεωμένο” site, ποιος την επιμέλεια και το περιεχόμενο των κειμένων, ποιος ενέκρινε αυτό το περιεχόμενο;

2. Πόσα χρήματα δόθηκαν γι’ αυτό το απαράδεκτο site;

3. Γιατί έπρεπε να δώσει η περιφερειακή αρχή ολόκληρη φιέστα για το site τη δεδομένη χρονική στιγμή ενώ δεν είχε ελέγξει το περιεχόμενό του;».