Αθλητική εκδήλωση για παιδιά στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη

KidsLogo

KidsLogo

O Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Σκάλας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον ΣΕΓΣ και το ΝΠΔΔ “Νικηφόρος Βρεττάκος” του δήμου Ευρώτα, παρουσιάζει το πρόγραμμα “Kids Athletics”.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την (IAAF) International Association of Athletics Federations και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον κλασσικό αθλητισμό, να καλλιεργήσει την ενασχόλησή τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από αυτήν, και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν τα παιδιά στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού.

Οι μαθητές/-τριες των δημοτικών σχολείων και οι γυμναστές τους καλούνται να τιμήσουν την αθλητική εκδήλωση με την παρουσία και τη συμμετοχή τους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό στάδιο Βλαχιώτη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου και ώρα 10.00′ πμ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Κάθε αθλητής/-τρια έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα.

Α-Β Τάξη: Ταχύτητα 40μ

Γ-Δ Τάξη: Ταχύτητα 50μ – Άλμα σε μήκος

Ε-ΣΤ Τάξη: Ταχύτητα 60μ – Άλμα σε μήκος

Όλα τα παιδιά μετά από το τέλος του αγωνίσματός τους θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα του “Kids Athletics” (αγωνίσματα: δρομικά, άλματα, ρίψεις, αντοχής και σκυταλοδρομία).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6947272699, 6945543727, 6934818178 έως την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.