Ακίνητο για τη στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου αναζητά ο Δήμος Σπάρτης

Ο δήμαρχος Σπάρτης διακήρυξε ότι εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία η μίσθωση από το δήμο ακινήτου για να στεγαστεί το 7ο νηπιαγωγείο Σπάρτης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας που βρίσκονται στη Σπάρτη, στην οδό Ευαγγελιστρίας 85-87 (2ος όροφος), σε ημέρα και ώρα που θα οριστεί από το δήμαρχο, ενώπιον επιτροπής, με αποστολή προσκλήσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή καταλληλότητας των ακινήτων.

Το ακίνητο θα πρέπει να είναι στην περιφέρεια του 7ου νηπιαγωγείου Σπάρτης μεταξύ των οδών Διοσκούρων – Κων/νου Παλαιολόγου – Όθωνος Αμαλίας. Θα πρέπει να είναι ισόγειο και να διαθέτει: μία αίθουσα διδασκαλίας (αν είναι δυνατόν μεσημβρινού προσανατολισμού) επιφάνειας 40 τμ τουλάχιστον, ένα γραφείο νηπιαγωγού 13 τμ περίπου, έναν χώρο τραπεζαρία 20 τμ περίπου, αποθήκη 15 τμ περίπου, 2 WC (1 ανά 10 νήπια), 1 WC νηπιαγωγών και προαύλιο χώρο 60 τμ τουλάχιστον.

Αντίγραφο της διακήρυξης και πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και στα τηλέφωνα 27313 61125, 27310 22226 (εσωτ.123).