Αλεξάκος: “Η Σπάρτη είναι διαμάντι που πρέπει να λάμψει”

Alexakos - omilia 2

Πλήθος κόσμου παρέστη στην κεντρική συγκέντρωση του Κινήματος Πολιτών “Ελπίδα” για το Δήμο Σπάρτης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/5 σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης κ. Χρήστος Αλεξάκος προσδιόρισε το συνδυασμό του ως ένα “δημιούργημα δραστήριων και ικανών πολιτών που δεν ανέχονται άλλο τα ίδια πρόσωπα, τη στασιμότητα, το ψέμα, μα πάνω απ’ όλα την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής” και συνέχισε λέγοντας πως “το κίνημά μας, η «Ελπίδα», εμφανίστηκε ξαφνικά αλλά την κατάλληλη στιγμή ως αντανακλαστικό της κοινωνίας, ως μια λογική αυτορρύθμισης ενάντια στον αρνητισμό, στην έλλειψη προσδοκίας, στην προσπάθεια εκφοβισμού, στη διάχυτη μιζέρια”. Στη συνέχεια ανέπτυξε τους επτά βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης. Κλείνοντας, χαρακτήρισε τη Σπάρτη ακατέργαστο διαμάντι που πρέπει να λάμψει και έδωσε ραντεβού την Κυριακή “στην κάλπη της Ελπίδας”.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το “παρών” στήριξης ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης κ. Δημοσθένης Ματάλας και ο πρώην γγ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Πανταζής.