ΑμεΑ Λακωνίας: Αποτελέσματα εκλογών και κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Ομόνοιας

ekloges somateiou - Alexandrakis

ekloges somateiou - Alexandrakis

Η τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας συνεκλήθη το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, με κύριο θέμα τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών.

Βάσει των αποτελεσμάτων, στο τιμόνι του ΔΣ παραμένει ο Παναγιώτης Αλεξανδράκης με αντιπρόεδρο και πάλι τον Σταύρο Λαμπρινάκο. Τη θέση της γενικής γραμματέως αναλαμβάνει η Μεταξία Κοκκονού, του ταμία ο Αλέξανδρος Χυτούδης, ενώ η Ουρανία Γρίβα συμπληρώνει ως μέλος τη σύνθεση του ΔΣ.

Συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης

Η διοίκηση του σωματείου τονίζει με έμφαση την αναγκαιότητα συμμετοχής των μελών του και των οικογενειών τους στο πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου στις 11.00΄ το πρωί στην Αθήνα (πλατεία Ομονοίας), το οποίο διοργανώνεται από την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, με σκοπό τη λήψη από την Πολιτεία άμεσων μέτρων και δημοσίων πολιτικών προκειμένου να προστατεύονται τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους από την κοινωνική και οικονομική κρίση.

Υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση από τη Σπάρτη θα γίνει με μισθωμένο από το σωματείο λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7.00΄ το πρωί της Τετάρτης, εφόσον υπάρξει επαρκής συμμετοχή, η οποία έως αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα μικρή. Εάν κριθεί αναγκαίο λόγω μεγάλης συμμετοχής, θα μισθωθεί και δεύτερο λεωφορείο, που θα ξεκινήσει από το Γύθειο στις 5.30΄ το πρωί, θα περάσει από τη Σκάλα στις 6.00΄ και θα αναχωρήσει για Αθήνα στις 7.00΄.

Η επιστροφή υπολογίζεται στις 18.00΄ στη Σπάρτη, 19.00΄ στη Σκάλα και στις 19.30΄ στο Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων στο κινητό του αντιπρόεδρου κ. Σταύρου Λαμπρινάκου 6972055212.