Ανέλπιστη η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Κώστα

Άκρως συγκινητική υπήρξε η μέχρι τώρα ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Κώστα Καλλά, από τη Μονεμβασιά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αυτός αντιμετωπίζει.

Πολίτες από κάθε γωνιά της γης, έσπευσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο Κώστας να κρατηθεί στη ζωή, αντιμετωπίζοντας τα πολύ σοβαρά θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Σε λιγότερο από οκτώ ημέρες έχει συγκεντρωθεί στον ειδικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό, ποσό που ξεπερνά τις 11.000 ευρώ, χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στον ίδιο και την οικογένειά του.

Ήδη ο Κώστας έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα των ειδικών γιατρών, οι οποίοι την Πέμπτη (27/2) θα προχωρήσουν στην πρώτη και πιο δύσκολη επέμβαση. Με αυτήν οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, κάτι το οποίο ενέχει σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης, απειλητικό για τη ζωή του.

Να επισημάνουμε ότι εάν όλα πάνε καλά, για τον Κώστα θα ακολουθήσουν ακόμα δύο χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι και εν συνεχεία, πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Το κόστος όλων των παραπάνω ενεργειών ανέρχεται υπολογιστικά στο ποσό των 50.000 ευρώ.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ατομικός ερανικός τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518

IBAN λογαριασμού: GR 5101104180000041800369518

Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Με πληροφορίες από το monemvasianews.gr