Λόγω του αδόκητου θανάτου του δημοτικού συμβούλου και ιατρού Λεωνίδα Καράντζαλη, η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα και ώρα 18.30′ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, που επρόκειτο να γίνει στο Καστόρι, αναβάλλεται.

Οι κηδείες των Λ. Καράντζαλη και Παναγιώτη Χίου, οι οποίοι σκοτώθηκαν χθες σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στις Κροκεές, πρόκειται να γίνουν σήμερα στις 14.30′ και 15.30′, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα και στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος αντίστοιχα.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης σήμερα, ημέρα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του αδόκητου θανάτου του ιατρού Καράντζαλη Λεωνίδα, δημοτικού συμβούλου δήμου Σπάρτης και τέως πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του δημάρχου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4. Να καταβληθεί χρηματικό ποσό από το δήμο για την κάλυψη των εξόδων κηδείας του.

5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

6. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το δήμαρχο Σπάρτης και από τον κ. Αργειτάκο Σταύρο, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

7. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

8. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

 

Το ψήφισμα του Αθλητικού Οργανισμού

Στη Σπάρτη σήμερα την 27η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00′ πμ, συνήλθε το ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Λεωνίδα Καράντζαλη, τέως προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού, και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του ΔΣ στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο πρόεδρος και το ΔΣ του Νομικού Προσώπου στην εξόδια ακολουθία.

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο του δήμου Σπάρτης.