Αναδιοργανώνονται τα μπλόκα: Πανελλαδική σύσκεψη στις 30 Οκτωβρίου

Μονόδρομο θεωρεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων την οργάνωση του αγροτικού αγώνα, χαιρετίζοντας τις ομοσπονδίες και τους δεκάδες αγροτικούς συλλόγους που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα μετά τα μπλόκα. Με σκοπό τη διεκδίκηση λύσεων σε όλα τα οξυμμένα προβλήματα στην ύπαιθρο, η Πανελλαδική Επιτροπή αποφάσισε τη διεύρυνσή της με όλες τις ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται ήδη αλλά και με όσες θα συγκροτηθούν το επόμενο διάστημα σε επίπεδο νομού ή ευρύτερης περιοχής και επιθυμούν την ένταξή τους.

Για την καλύτερη οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα η επιτροπή αποφάσισε να πραγματοποιήσει μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας. Το ευρύ κάλεσμα περιλαμβάνει όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους και αλιείς που τάσσονται ενάντια στη νέα ΚΑΠ και πιστεύουν στους λαϊκούς αγώνες ανατροπής.

Συμμετοχή προγραμματίζεται και στα αγωνιστικά συλλαλητήρια που διοργανώνονται στις πρωτεύουσες των νομών τη 17η Οκτώβρη, από εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ.