Ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη για την περίπτωση Γιαννακόπουλου

Nea Peloponnisos - Tatoulis

Nea Peloponnisos - Tatoulis

Μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης που κήρυξε έκπτωτο τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκο Γιαννακόπουλο, η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” δηλώνει:

“Αποτελεί πάγια πολιτική μας άποψη ότι τους εκπροσώπους του λαού τούς εκλέγουν με την ψήφο τους οι ίδιοι οι πολίτες, σεβόμαστε ωστόσο απόλυτα την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης.

Απέναντι στον πόλεμο λάσπης στον οποίο επιδόθηκαν ορισμένοι την προεκλογική περίοδο, σχεδόν αποκλειστικά και χωρίς να εστιάζουν στο πολιτικό τους σχέδιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο λαός της Αρκαδίας απέδειξε την εμπιστοσύνη του στον υποψήφιο της παράταξής μας Νίκο Γιαννακόπουλο.

Όσοι σήμερα πανηγυρίζουν την έκπτωσή του από το αξίωμα του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου, το μόνο που επιχειρούν είναι να διατηρήσουν ζωντανή τη δική τους πολιτική οντότητα μέσα σε ένα αφιλόξενο ενδοπαραταξιακό για αυτούς περιβάλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκδίδουν ανούσιες ανακοινώσεις με ιδιοτελή σκοπό, κάτι το οποίο σε τίποτα δεν υπηρετεί τον θεσμικό τους ρόλο και τα συμφέροντα των πολιτών”.