Αντίθετη η Λαϊκή Συσπείρωση με τη διάθεση 1.000.000 € για δράσεις τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου

Ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου”, η οποία πρόκειται στο ΚΚΕ:

laiki syspirosi“Κατά την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου διατέθηκε άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ για την τουριστική προβολή, δηλαδή για την ενίσχυση των επιχειρηματιών που συμμετέχουν στις εκθέσεις, για τη διαφήμιση της Μυθικής Πελοποννήσου, των πεντάστερων και των σύνθετων τουριστικών συγκροτημάτων. Αυτό το εκατομμύριο έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες άλλα της Μυθικής Πελοποννήσου τα προηγούμενα χρόνια. Να θυμίσουμε τα 6 εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ, το 1 εκατομμύριο για τους βρετανούς τουριστικούς πράκτορες και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Πολύ γρήγορα οι δυνάμεις της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, των ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, Οικολόγων, ρυμουλκήθηκαν στο άρμα Τατούλη υπερψηφίζοντας αυτές τις δράσεις. Πολύ γρήγορα ξέχασαν όχι μόνο ότι καταψήφιζαν αυτά τα πεπραγμένα της Περιφέρειας, αλλά τα κατήγγειλαν σαν περιοδεύοντες θιάσους σαν διασπάθιση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Μόνο οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, με συνέπεια ζητούν αυτά τα ποσά να διατίθενται για κάλυψη λαϊκών αναγκών όπως:
• Αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων για ζημιές από παγετούς, πλημμύρες, δάκο, ακαρπία κλπ.
• Ανακούφιση των ανέργων συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο φτώχειας.
• Για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, αντισεισμικής και αντιπυρικής θωράκισης.

Αυτά τα ποσά τώρα χρονιάρες μέρες να διατίθενται για «μποναμά» στα φτωχά λαϊκά στρώματα και όχι «μποναμά» για την καπιταλιστική ανάπτυξη”.