Αξιέπαινο μήνυμα αλληλεγγύης από τον Καραβά

Koinoniko Pantopoleio Spartis

Koinoniko Pantopoleio Spartis

Σε μια κοινή πρωτοβουλία προχώρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, παραμονή των εορτών, η ενορία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά, συγκεντρώνοντας ρούχα και τρόφιμα με σκοπό να προσφερθούν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Με κοινή ανακοίνωση οι δύο φορείς του όμορου της Σπάρτης οικισμού απηύθυναν γενικό κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης, τόσο εντός όσο κι εκτός των ορίων του. Αρκετοί συντοπίτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία και προσέφεραν -άλλοι από το περίσσευμα κι άλλοι από το υστέρημά τους- στηρίζοντας έμμεσα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δίνοντας ταυτόχρονα παραδείγματα ανθρωπισμού.

Έτσι, συγκεντρώθηκαν αξιόλογες ποσότητες ρουχισμού και τροφίμων, καθώς και λίγα παιχνίδια, είδη τα οποία τα μέλη του συλλόγου και ο εφημέριος της ενορίας παρέδωσαν τόσο στη «Βοήθεια στο Σπίτι» της ιεράς μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης όσο και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σπάρτης. Η παράδοση των αγαθών πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Τρίτης 20 Ιανουαρίου.

sygkentrwsi trofimwn

Η ενορία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά ευχαριστούν όλους εκείνους που ανωνύμως συμμετείχαν στην κοινή τους πρωτοβουλία, οι οποίοι είναι άξιοι πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων.

Ευχή όλων μας είναι ο τόπος και η χώρα μας να ευημερήσουν το συντομότερο, ώστε να μειωθεί ή και να εξαλειφθεί η ανάγκη πραγματοποίησης τέτοιου είδους κοινωνικών δράσεων.

πηγή: e-karavas.gr