Απάντηση της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας σε Στρατηγάκο για την οινοποιία

Με σκληρή γλώσσα απαντά η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ηλία Στρατηγάκο, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τελευταίου για τα οινοποιεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης:

“H έλλειψη του μέτρου δεν είναι η πρώτη φορά που χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά και τη λειτουργία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Στρατηγάκου, στα συλλογικά περιφερειακά όργανα και όχι μόνον.

Μπορεί να ανήκει αυτοβούλως στους «Ηρακλείς του στέμματος», αυτό όμως δεν τον νομιμοποιεί να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να μιλά για «ανοίκειες συμπεριφορές» μελών της παράταξής μας επειδή ακριβώς τολμάμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να εγκαλούμε την περιφερειακή αρχή για παραλείψεις της και λάθη. Σε μια χρονική περίοδο μάλιστα που θα έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και να μην σφυρίζει αδιάφορα.

Αντί λοιπόν να τοποθετηθεί υπεύθυνα στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει σε σχέση με το μέλλον της οινοποιίας και κυρίως στην άρνηση του περιφερειάρχη να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, ο κ. Στρατηγάκος, πιστός στη γνωστή του τακτική της διαστρέβλωσης, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για την παράταξή μας και με απαράδεκτα υπονοούμενα.

Δεν παρεξηγούμε τον κ. Στρατηγάκο, γνωρίζουμε καλά τη βραχύβια πολιτεία του!

Πάντοτε υποτακτικός και ευλύγιστος, με «μέση λάστιχο», πάντα λαθρόβιος και άβουλος, με τις πολιτικές του συντεταγμένες μονίμως στη σκιά!

Ο πολιτικός του βίος πάντα συμπληρωματικός!

«Ουρά» του Λεωνίδα, του Πέτρου, της Ντίας! Όπου φυσήξει ο άνεμος, αρκεί να υπάρχει ένας ρόλος.

Και βέβαια δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Στρατηγάκο στα σλάλομ και την πορεία του στις κατωφέρειές του! Είναι για μας θέμα απαράβατης Αρχής!

Απλά του δηλώνουμε ευθαρσώς, κ. Στρατηγάκο, δεν είμαστε ίδιοι!”.