Με τον Νίκο Λιακόπουλο του Φάρου Κερατσινίου να επιστρατεύεται από τους Αβραάμ Καλλινικίδη και Κώστα Εζόμο, για να κοντράρουν τον Γιώργο Διαμαντάκο, ο ΑΠΟΕΛ σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό επικράτησε της Δαιμονιάς με 77-69 και πέρασε στον μεγάλο σημερινό τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει το Κάστρο Μονεμβασίας, που επικράτησε της Νεάπολης με 97-84. Μάλιστα από πλευράς Κάστρου την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Ζερβός, που πέτυχε 47 πόντους και έθεσε ψηλά τον πήχη για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.
Παράλληλα με το πρωτάθλημα 5on5 πραγματοποιήθηκε και ο τελικός του 3on3 των γυναικών. Οι Mix Girls κέρδισαν τις Πατ Κιουτ και πήραν το χρυσό μετάλλιο. Σήμερα Σάββατο θα διεξαχθούν οι τελικοί στις κατηγορίες Under16 και Undrer18/Ανδρών.
Τέλος, μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών, πραγματοποιήθηκε το party της διοργάνωσης με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα. Το #LSB_Party άνοιξε η 17χρονη Μελίνα Γιανναράκη, που τραγούδησε για πρώτη φορά στη ζωή της σε τόσο κόσμο, εντυπωσιάζοντας όσους βρέθηκαν στο ΕΠΑΛ Μολάων.