Αποπομπή Γρηγοράκου ζητά η παράταξη Βαλιώτη!

Valiotis - Grigorakos

Valiotis - Grigorakos

Για ανάμειξη στις δημοτικές εκλογές και στήριξη του αντίπαλου συνδυασμού κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, μάλιστα, ζητά από την κυβέρνηση να αποπέμψει τον κ. Γρηγοράκο:

“Οι μάσκες έπεσαν…

Ζητάμε άμεσα από την Κυβέρνηση την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Γρηγοράκου.

Είναι ανεπίτρεπτο και αντιδεοντολογικό, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, να επεμβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Σπάρτης και μάλιστα σε περιοχή στην οποία εκλέγεται.

Στη συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό “Fly fm” στις 20 Μαΐου, χαρακτήρισε το συνδυασμό μας και το 39% των πολιτών που μας ψήφισαν «συνονθύλευμα» και αυτό γιατί επιθυμεί να στηρίζει ανθρώπους υποτακτικούς και όχι όσους έχουν ανεξάρτητη και αδέσμευτη γνώμη.

Συνέχισε την προσβολή και προς τους συγχωριανούς του, οι οποίοι τον τιμούσαν με την ψήφο τους επί σειρά ετών χαρακτηρίζοντάς τους «χρυσαυγίτες», επειδή αρκετοί ψήφισαν το συνδυασμό μας.

Η θέση του συνδυασμού μας είναι γνωστή και καθαρά διατυπωμένη στη διακήρυξή μας.

Καταδικάζει το φασισμό, το ρατσισμό και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Θα περιμέναμε από τον αναπληρωτή υπουργό κ. Γρηγοράκο και το συνδυασμό του κ. Αργειτάκου που στηρίζει, να είχαν λύσει χρόνια προβλήματα της πόλης και της περιοχής (Νοσοκομείο, Μουσείο, αρχαιολογικούς χώρους κ.ά.).

Δηλώνουμε ότι σαν δημοτική αρχή θα ενεργοποιήσουμε όλους τους δημότες, αλλά και άλλες πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της πόλης και θα διατηρήσουμε τις αρχές μας και την αξιοπρέπειά μας, όπως αρμόζει σε Σπαρτιάτες πολίτες”.