για το ΔΣ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης γράφει ο πρόεδρος Θεμιστοκλής Πατσιλίβας


Τη 12η Απριλίου, 100 μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Σπάρτης επεσκέφθησαν το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού, όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα πρωτότυπα, υψηλής αισθητικής, ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της έκθεσης “Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου”. Το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Σπάρτης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και υπαλλήλους του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού για την υπέροχη φιλοξενία και ξενάγηση των μελών του ΚΑΠΗ.

Την 22η Απριλίου, 104 μέλη του ΚΑΠΗ υλοποίησαν προσκυνηματική-ψυχαγωγική εκδρομή στην Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας. Οι εντυπώσεις ήταν άριστες.

Την 23η Απριλίου, γιορτή του Αγίου Γεωργίου, 42 μέλη πήγαν στο ΚΕΕΜ και συνεόρτασαν με αξιωματικούς και οπλίτες. Η φιλοξενία ήταν καταπληκτική.

Θέλω να καταθέσω, πως το ΝΠ και το ΚΕΕΜ συνεργάζονται στενά και αυτή η συνεργασία αποτελεί τίτλο τιμής και για τα δύο μέρη. Ευχαριστώ τον διοικητή του ΚΕΕΜ ταξίαρχο Ιορδάνη Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του, αξιωματικούς και οπλίτες.

Την 25η Απριλίου υλοποιήθηκε σεμινάριο αυτοπροστασίας των γυναικών για την αντιμετώπιση της βίας. Ο παγκοσμίου φήμης λάκωνας εκπαιδευτής κ. Δημήτρης Σταθάκος και οι συνεργάτες του δίδαξαν επί τρίωρο θεωρητικά και πρακτικά τις μεθόδους αντιμετώπισης αυτού του αυξανόμενου αρνητικού κοινωνικού φαινομένου. Ο δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και το ΔΣ του ΝΠ ευχαριστεί τον κ. Σταθάκο για την αφιλοκερδή προσφερθείσα υπηρεσία του.