Αραχωβίτης: “Δεν φταίει η σημερινή κυβέρνηση για τη δυσλειτουργία του Νοσοκομείου Σπάρτης”

Araxovitis Stavros

Araxovitis Stavros

Ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο χώρο της υγείας αποτιμά τη σημερινή πραγματικότητα στο νοσοκομείο Σπάρτης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης.

Ήταν γνωστό ότι η αποστελέχωση του νοσοκομείου λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων θα οδηγούσε μοιραία στη δυσλειτουργία του”, αναφέρει ο βουλευτής, που ενημερώνει τους λάκωνες ότι από την κυβέρνηση, υπό τη συνεχή πίεση και ενδιαφέρον του ιδίου και της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γίνει συντονισμένες ενέργειες προς δυο κατευθύνσεις:

– Αφενός στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με λύση που να μη δημιουργεί δυσλειτουργίες σε καμία υγειονομική μονάδα της Λακωνίας,

– Αφετέρου στην οριστική λύση του προβλήματος με ικανή στελέχωση των υγειονομικών μονάδων μέσω της προκήρυξης και κάλυψης 4.500 θέσεων μονίμου προσωπικού.

Ο χώρος της υγείας και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν πρέπει να γίνονται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης ούτε «εργαλείο» πολιτικής επιβίωσης πολιτευτών και κομματικών παραγόντων”, σημειώνει με νόημα ο κ. Αραχωβίτης, και κάνει λόγο για επιβεβλημένη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των εν λόγω ζητημάτων.