Αραχωβίτης: Η κυβέρνηση της “κωλοτούμπας” είναι εδώ!

Στην ακόλουθη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του Σύριζα και βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης σχετικά με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Μάκη Βορίδη προς τους αγρότες πως θα ισχύσει γι’ αυτούς η κατώτατη ασφαλιστική εισφορά του νόμου Κατρούγκαλου.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής “Σε άλλη μια θεαματική αναδίπλωση υποχρεώθηκε η κυβέρνηση μετά τον αναβρασμό και την αναστάτωση που δημιούργησε στους αγρότες η πρόθεσή της για διπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών.

Το περασμένο Σάββατο, ο αρμόδιος υπουργός αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και να δηλώσει ότι στους αγρότες θα ισχύσει η κατώτατη ασφαλιστική εισφορά του νόμου Κατρούγκαλου, δήλωση που δικαιώνει πλήρως τον Σύριζα και τα σχετικά δημοσιεύματα της «Αυγής».

Κι όχι μόνο αυτά βέβαια, καθώς ακόμη και βουλευτές του κόμματός του με ερωτήσεις τους, είχαν εγκαλέσει τις προηγούμενες μέρες τον υπουργό «για αναστάτωση του αγροτικού κόσμου». Κατά την πάγια βέβαια τακτική του εκείνος κατέφυγε στη συνταγή της συκοφαντίας.

Μετά τις «κυβιστήσεις» για το προσφυγικό, τη συμφωνία των Πρεσπών, την κλιματική αλλαγή, έρχεται άλλη μια στο ασφαλιστικό των αγροτών.

Καλοδεχούμενη!”.