Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία. Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση που υπογράφεται από τον διευθυντή του Κέντρου δρα Ανάργυρο Δ. Μαριόλη:

“Στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας χτύπησε για μια ακόμα φορά η καρδιάτου εθελοντισμού. Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 9ης εθελοντικής αιμοδοσίας από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης.

Παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέρρευσαν στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να προσφέρουν χαρά, χαμόγελο και ζωή. Το χαμόγελο στα χείλη, η σπίθα στα μάτια όσων πρόσφεραν αίμα δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί στις καρδιές μας.

Η ανιδιοτελής προσφορά αίματος από τους συμπολίτες μας αποτέλεσε εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας από μέρους μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι πρόσφεραν απλόχερα αυτό που για εκείνους είναι δεδομένο, αλλά για κάποιους άλλους είναι ακτίδα σωτηρίας”.