Το κέντρο υγείας Αρεόπολης διοργάνωσε και φιλοξένησε την έβδομη κατά σειρά εκδήλωση προληπτικής ιατρικής. Το Σάββατο 24 Ιουνίου, οι πόρτες του άνοιξαν για να υποδεχθούν τους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και της ευρύτερης περιοχής των νομών Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων προσέφεραν δωρεάν υπηρεσίες σε κάθε πολίτη. Η ενθουσιώδης προσέλευση των 1027 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του κέντρου υγείας, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.

Ο διευθυντής του ΚΥ δρ Ανάργυρος Μαριόλης απευθύνει “θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καταξιωμένους συναδέλφους που προσήλθαν, στο σύνολο του προσωπικού του ΚΥ και στους απλούς πολίτες – εθελοντές που πρόσφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους, αποκαλύπτοντας ένα προσωπικό όραμα για τη Μάνη, ο καθένας τους ξεχωριστά. Επτά χρόνια μετά, παλιοί και νέοι, έγιναν κοινωνοί της υψηλής ιδέας του εθελοντισμού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο δήμο Ανατολικής Μάνης, στο γενικό νοσοκομείο Λακωνίας και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για την αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθειά μας”.