ΑΣΕΕ Λακωνία και Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν νέο παιδικό χυμό

Την εμπορική συνεργασία του με την εταιρεία Disney παρουσίασε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Αμυκλών “Λακωνία”.

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση εξωστρέφειας, η υλοποίηση της οποίας κράτησε δύο χρόνια, καθώς η Disney έθεσε υψηλές προδιαγραφές. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΕ κ. Σπύρος Παπαδάκος, η σύμπραξη αυτή επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη θεμελίωση του συνεταιρισμού, ο οποίος έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις τρεις πρώτες εταιρείες της αγοράς ανταγωνιζόμενος πολυεθνικές. Εστίασε ακόμη στα οφέλη που προκύπτουν για τη λακωνική κοινωνία, ενώ διευκρίνισε πως αυτοσκοπός δεν είναι μόνο το εμπορικό κέρδος όσο κυρίως η χαρά των παιδιών. Κάλεσε έτσι όλους να αγκαλιάσουν το εγχείρημα και ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Ο διευθυντής παραγωγής και τεχνικών υπηρεσιών κ. Σαράντος Ζαραφωνίτης ανέλυσε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, που απευθύνεται σε νήπια και κυρίως σε παιδιά του δημοτικού και γυμνασίου. Όπως εξήγησε, ο νέος χυμός σχεδιάστηκε να πληροί τέσσερις βασικές προϋποθέσεις:

  1. συσκευασία εύχρηστη: ατομική, καταναλώνεται άπαξ
  2. γεύση ευχάριστη/απαλή: 100% φυσικός χυμός από ελληνικά και μόνο μήλα, πορτοκάλια, βερίκοκα και ροδάκινα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και συντηρητικά
  3. χαμηλό ποσοστό θερμίδων
  4. ελκυστική για τα παιδιά συσκευασία: φέρει φιγούρες της Disney (Cars για τα αγόρια, Πριγκίπισσες για τα κορίτσια)

Ο γεωπόνος/προϊστάμενος παραγωγής κ. Φάνης Λάζαρης αναφέρθηκε στους στόχους της νέας συνεργασίας και στην πρόκληση που ανοίγεται στη λακωνική επιχείρηση να δημιουργήσει ένα νέο κεφάλαιο επιτυχιών, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του κεντρικού διανομέα κ. Κωνσταντίνος Κουτσιούπης, ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα των προϊόντων του ΑΣΕΕ. Τις ευχές της για καλή επιτυχία εξέφρασε και η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα.

Δεδομένης της αναγνώρισης των δύο εταιρειών στους τομείς τους, η επιτυχία είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη. Η συνένωση των δυνάμεών τους δεν μπορεί παρά να λειτουργήσει προσθετικά. Μια ενδεχόμενη εκτόξευση των πωλήσεων, άλλωστε, μόνο θετική θα αποβεί για τον τόπο μας.

Ε.Ρ.