Αστυνομική επιχείρηση: Συνελήφθησαν 13

epixeirisi Lakwnia

epixeirisi Lakwnia

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού, σύμφωνα με το γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έγιναν έλεγχοι σε 259 άτομα, εκ των οποίων οι 164 ήταν ημεδαποί και οι 95 αλλοδαποί, καθώς και σε 134 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 65 άτομα και συνελήφθησαν 13. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν μία ρομά για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, δύο ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο άτομα για κλοπή, μία γυepixeirisi Lakwnia 1ναίκα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, δύο ρομά για καταδικαστικά έγγραφα, ένας άνδρας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στους Βουτιάνους και για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Σπάρτης σε βάρος ενός 17χρονου τσιγγάνου.

Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα κυνηγετικό όπλο, ενώ βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις του ΚΟΚ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.