Αυτή είναι η αλήθεια για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Vlaxos - Fragkis

Ενοχλημένο από μερίδα των (διαδικτυακών κυρίως) ΜΜΕ εμφανίζεται το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Κωνσταντίνος Γ. Βλάχος.

Αιτία, πολύ πρόσφατες ανεπίσημες “πληροφορίες” σχετικά με τα ονόματα των “επικρατέστερων” υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Μάλιστα ο ίδιος καταγγέλλει ως “κάθε άλλο παρά τυχαίες και αθώες” αυτές τις “πληροφορίες”.

Ο κ. Βλάχος διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του πως καμία συζήτηση ή καμία άλλη διαδικασία έχει διενεργηθεί σχετικά με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου, εκτός από τη εκείνη που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2014 στη ΝΕ Λακωνίας. Στη συνεδρίαση αυτή προτάθηκαν από τη ΝΕ προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δέκα πρόσωπα, από τον αριθμό των δεκαεπτά διαθεσιμοτήτων, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. “Επομένως”, καταλήγει, “η συγκρότηση των ψηφοδελτίων μας βρίσκεται σε εξέλιξη και καμία δημοσίευση με διαφορετικό περιεχόμενο δεν είναι βάσιμη”.

Ο κ. Βλάχος συνεχίζει καταγγέλλοντας ως χαλκευμένες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, ενώ δηλώνει πως παραδίδει “στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των πολιτών της Λακωνίας όλους όσους τροφοδοτούν με τέτοιου είδους πληροφορίες τα μέσα ενημέρωσης”.

“Όσον αφορά εμένα προσωπικά”, αναφέρει, “όπως άλλωστε δείχνει όλη μου η σχεδόν σαραντάχρονη πορεία, είμαι στρατιώτης στη μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, για Ελλάδα με αξιοπρέπεια – δικαιοσύνη – δημοκρατία”.

Σχόλιο: Η ανακοίνωση έρχεται να δικαιώσει όλα εκείνα τα ΜΜΕ (ημών συμπεριλαμβανομένων) που με σύνεση και επαγγελματισμό απέφυγαν να αναπαραγάγουν ανεπιβεβαίωτες φήμες, σε ένα χρονικό σημείο που τα κόμματα βρίσκονται σε προεκλογικές διεργασίες. Αυτά για να ξέρετε τι διαβάζετε και από πού επιλέγετε να ενημερώνεστε. Γιατί οι καιροί εκτός από χαλεποί είναι και πονηροί…