Βαλιώτης: “Καλούμε τους υποστηρικτές μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση”

Αγαπητοί συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου για το δήμο Σπάρτης οι πολίτες μάς κατέταξαν στην τρίτη θέση. Στη διάρκεια της θητείας μας, δώσαμε έναν συνεχή και έντιμο αγώνα για τη βελτίωση των υποδομών του δήμου και της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Η παράταξή μας, πιστή στις αρχές της, το όραμα και το πρόγραμμά της, θα συνεχίσει τις μάχες, ώστε να αναδειχθεί η στρατηγική, το έργο και οι αναπτυξιακές βάσεις που θέσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι δημότες του ιστορικού μας δήμου καλούνται να αναδείξουν το νέο δήμαρχο από δύο υποψηφίους.

Χθες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, όπου έγινε εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και συζητήθηκε η πορεία του συνδυασμού.

Καλούμε τους υποστηρικτές της παράταξής μας να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους και τις αξίες τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι θα στηρίξουμε και θα συνεργαστούμε με τη νέα δημοτική αρχή και τα μέλη αυτής, πάντα με γνώμονα την ολοκλήρωση των ήδη δρομολογημένων έργων στο δήμο μας, το ξεκάθαρο πρόγραμμά μας και το αντίστοιχο εκείνο πρόγραμμα και εξαγγελίες, όποιου υποψήφιου συγκλίνει σ’ αυτά.

Οι πολίτες που στήριξαν την παράταξή μας μέχρι σήμερα, είναι γνώστες, ένθερμοι υποστηρικτές και άοκνοι εργάτες για το καλό και την ανάπτυξη του δήμου μας απ’ άκρη σ’ άκρη.

Τα θεμέλια που θέσαμε για την ανάπτυξη του δήμου μας θα τα υπερασπιστούμε την επόμενη περίοδο, τόσο με τη νέα γενιά ενεργών συνδημοτών μας όσο και με τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής μας.

Ο επικεφαλής

Βαγγέλης Βαλιώτης