Σήμερα το μεσημέρι η αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας στην αίθουσα των λακώνων ποιητών του διοικητηρίου, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησαν ο πατήρ Σεραφείμ, ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, και ο ιερέας Ριβιώτισσας πατήρ Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μπελεγρή, Καρράς και Μπουκουβάλας, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος.

Η αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή χρονιά στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, με υγεία και ευτυχία. Η κ. Τζανετέα επεσήμανε τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και ζήτησε να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών.

Από την πλευρά του ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι το 2016 ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος, εξήρε ωστόσο τις προσπάθειες των εργαζομένων της ΠΕ Λακωνίας, “γιατί στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, με την εργατικότητα και την αφοσίωσή τους, βρίσκονται στο πλευρό του πολίτη”. Στη συνέχεια στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα και τους περιφερειακούς συμβούλους και ευχήθηκε σε όλους ένα δημιουργικό 2017.