Βοηθήστε τους τουρίστες να γνωρίσουν το Δήμο Σπάρτης

ellliniko gefyri

ellliniko gefyri

Ο δήμος Σπάρτης, κατόπιν πρωτοβουλίας της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, θα προχωρήσει σε καταγραφή όλων των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος εντός των ορίων του, καθώς και σε καταγραφή όλων των εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται σε περιοδική βάση.

Η καταγραφή αυτή είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του τουριστικού χαρτοφυλακίου του δήμου, το οποίο θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο ανάδειξης όλων εκείνων των στοιχείων που τον καθιστούν έναν αξιόλογο προορισμό και που θα ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να τον επισκεφθούν και να παραμείνουν περισσότερο καιρό στην περιοχή.

Ο δήμος λοιπόν καλεί όλους τους δημότες να συμπληρώσουν τις σχετικές φόρμες (βλ. εδώ), ώστε να βοηθήσουν στη δημιουργία του τουριστικού χαρτοφυλακίου του. Η διαδικασία καταγραφής θα διαρκέσει έως τις 30/9/2015. Κατόπιν θα γίνει καταχώριση όλων των στοιχείων σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων από το τμήμα Τουρισμού του δήμου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης και αξιοποίησής τους.

Οι φόρμες καταγραφής μπορούν να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά και να αποσταλούν με e-mail στην ηλεκτρονική δ/νση spartatourism@hotmail.gr ή να παραδοθούν ιδιοχείρως στο τμήμα Τουρισμού, στη δ/νση Ευαγγελιστρίας 83-91 (ισόγειο).