“Βούλιαξε” από κόσμο ο χορός του Κυνηγετικού Σπάρτης

Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015 (4)

Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015  (4)

Με πάνω από 1400 καλεσμένους, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης στις 21/2 συζητήθηκε όσο λίγοι! Ο σύλλογος φαίνεται πως έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές και μέλη που επιδεικνύουν ιδιαίτερη ενότητα.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη στήριξή τους, αναφέρθηκε συνοπτικά στο ευρύ έργο του συλλόγου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη έκβαση του χορού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη συσπείρωσης της κυνηγετικής οικογένειας.

Φίλοι, μέλη του συλλόγου και εκπρόσωποι των αρχών του τόπου απόλαυσαν παραδοσιακούς ήχους, εκλεπτυσμένες γεύσεις, oriental show, δώρα και πολλές εκπλήξεις. Οι Γιάννης Νταβέλης, Άρης Μουγκοπέτρος, Μαρίνα Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Κονιτόπουλος, Κώστας Βεργυρής, Θανάσης Θεολογγίτης και η πολυμελής ορχήστρα τους κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε ο σύλλογος σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν πάνω από 300 δώρα για τη βραδιά, αλλά και στα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015  (1)Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015  (2)Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015  (4)Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015  (5)Kinigetikos Sillogos Spartis xoros 2015  (6)