“Βράζει” με τη διαιτησία το Κάστρο Γερακίου

Το ΔΣ του Κάστρου Γερακίου καταγγέλλει ως μεροληπτική τη διαιτησία στον εντός έδρας σαββατιάτικο αγώνα του με τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου για τη 15η αγωνιστική της α΄ κατηγορίας Λακωνίας, που έληξε ισόπαλος με 2-2.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας το Κάστρο, “ο διαιτητής «φόρτωσε» από νωρίς τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινες κάρτες (10 κίτρινες σε όλο το παιχνίδι και 1 κόκκινη), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε στα μαρκαρίσματα αφού η αποβολή ήταν απειλή.

Γιατί στο παιχνίδι χρειάστηκε να φτάσουμε στο 98′, όπου ο Απόλλων σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης;

Η αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση και οι πάρα πολλές κάρτες επηρέασαν την τελική έκβαση του αγώνα.

Τέτοια φαινόμενα διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, τον κάνουν να νιώθει αγανάκτηση, ειδικά σε μια περίοδο που ο φίλαθλος κόσμος του Γερακίου έχει επιστρέψει στο γήπεδο με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην α’ κατηγορία Λακωνίας.

Στο Γεράκι υπάρχει μεγάλη υποδομή από μικρά παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, έρχονται στο γήπεδο κι ευχαριστιούνται να παίζουν μπάλα.

Έχουμε καταφέρει να παίζουν στην ομάδα μας 15χρονα, 16χρονα, 17χρονα, 20χρονα… και το όριο ηλικίας να είναι πολύ μικρό.

Ας τα κρατήσουμε λοιπόν στον αθλητισμό.

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου για το παιχνίδι τους και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κυνηγώντας να πάρουν ό,τι μπορούσαν έως το τελευταίο λεπτό.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στη σημερινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας γιατί δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα μας αδικείται κι έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς”.