Ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός του Οργανισμός την Κυριακή 30 Απριλίου βράβευσαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Σπαρτιατικού ΓΣ για την άνοδό της στη β’ εθνική. Ο δήμαρχος κ. Βαλιώτης παρέδωσε αναμνηστική τιμητική πλακέτα στον κ. Σπύρο Παυλάκο, πρόεδρο του συλλόγου, συγχαίροντάς τον για τη μεγάλη επιτυχία που χάρισε στον σπαρτιατικό λαό η γυναικεία ομάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιάννης Μαντζουράνης, ο αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Πλειώτας, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο επίτιμος πρόεδρος του Σπαρτιατικού κ. Ιωάννης Χιώτης, ο έφορος του τμήματος κ. Ευάγγελος Τρουγκάκος, ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Κωνσταντόπουλος, ο βοηθός προπονητή κ. Κώστας Σταυρόπουλος και φυσικά οι αθλήτριες, οι οποίες προσήλθαν στο δημαρχείο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, συνοδευόμενες από συγγενείς και φίλους τους.

“Η άνοδος της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου στη β’ εθνική είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που όλοι κατέβαλαν: οι παίκτριες με τον αγώνα τους, ο προπονητής και το επιτελείο του, και η διοίκηση με τη στήριξη και συνδρομή της συνεργάστηκαν αρμονικά και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου είναι πλέον πραγματικότητα. Αποτελεί καταξίωση της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού, της συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία και του ενθουσιασμού όλων αυτών των χρόνων και χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μπορούμε ως δήμος και ως πόλη να στηριζόμαστε στον υγιή αθλητισμό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Η επιτυχία αυτή είναι αφετηρία μεγαλύτερων συγκινήσεων και ακόμα σκληρότερης δουλειάς για να αντεπεξέλθει η ομάδα στις νέες απαιτήσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στον νέο, πιο απαιτητικό δρόμο που πρέπει να διασχίσει την επόμενη αθλητική χρονιά” σημείωσε σχετικά ο κ. Βαλιώτης.