Γενέθλια για τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Δήμου Ευρώτα

ethelontikos stathmos Evrota

ethelontikos stathmos Evrota

Δύο χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας κλείνει στις 22 Νοεμβρίου ο εθελοντικός πυροσβεστικός σταθμός β΄ τάξης του δήμου Ευρώτα στην ΤΚ Μυρτιάς. Με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο αυτών χρόνων προσφοράς στην προστασία της ζωής και της περιουσίας όλων, ο δήμος Ευρώτα σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία Γυθείου διοργανώνει εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων στις 20 και 21 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου ο σταθμός θα είναι ανοικτός και επισκέψιμος, ώστε ο κάθε πολίτης να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί από εθελοντές και επαγγελματίες πυροσβέστες για τις δράσεις, τις εκπαιδεύσεις, τις ασκήσεις και τα πολλά και σημαντικά συμβάντα που αντιμετωπίστηκαν.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με εορταστική και τιμητική συνάντηση στο πνευματικό κέντρο Σκάλας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, ώρες 9.00΄ – 16.00΄, Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός: Ξενάγηση, ενημέρωση, προβολή video, παρουσίαση έργου και δράσεων σταθμού

Σαββάτο 21 Νοεμβρίου 2015,

α. ώρες 10.00΄ – 15.00΄, Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός: Ξενάγηση, ενημέρωση, προβολή video, παρουσίαση έργου και δράσεων Σταθμού

β. ώρα 18.00΄, Πνευματικό Κέντρο Σκάλας: Ιστορική αναδρομή, δράσεις, διεθνείς συνεργασίες, παρουσίαση έργου, αξία εθελοντισμού, βραβεύσεις, διακρίσεις.