Γλέντι μέχρι πρωίας στη Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 6η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη, που διοργάνωσε ο ομώνυμος σύλλογος των λακώνων φίλων του την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Το διοικητικό συμβούλιο κατάργησε την καθιερωμένη πρόσκληση και το συγκεκριμένο εκ των προτέρων μενού, αφήνοντας πλήρη ελευθερία στους συμμετέχοντες. Η πρωτοτυπία αυτή αλλά και το εξαιρετικό, όπως πάντα, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του αείμνηστου ερμηνευτή, κι όχι μόνο, επέτρεψε τη δημιουργία ζεστού κλίματος κεφιού και γνήσιας λαϊκής διασκέδασης, όπως θα ήθελε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Η ορχήστρα του συλλόγου, αποτελούμενη από τους τραγουδιστές/-στριες Σπύρο Κουτσοβασίλη, Ειρήνη Χριστοφιλάκη, Στράτη Τριανταφυλλόπουλο, Αθηνά Κοκκόλη και τους μουσικούς Κώστα Βεργυρή (μπουζούκι), Κώστα Κατσέτο (πλήκτρα) και Νίκο Σταματάκο (κρουστά), ξεσήκωσε την κατάμεστη αίθουσα σε ένα παρεΐστικο γλέντι, που κατέληξε σε ομαδικά τραγούδια και χορούς ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους τραγουδιστές και μουσικούς για την αφιλοκερδή προσφορά τους, στα τοπικά ΜΜΕ που πρόθυμα δημοσιοποίησαν τις ανακοινώσεις του σχετικά με τη γιορτή και στα μέλη και τους φίλους του που ανταποκρίθηκαν και δημιούργησαν μια μοναδική χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Ζήτησε επίσης τη συγγνώμη και την κατανόηση των λίγων παρεών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν κι έφυγαν από το κέντρο, λόγω συμπλήρωσης όλων των τραπεζιών.