Ανταποκρινόμενος στο ενδιαφέρον πολλών φίλων του, ο Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης συνεχίζει την επιτυχημένη δράση των απογευματινών περιπάτων. Έτσι κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιούνται κοντινές και σύντομες εξορμήσεις για μια γνωριμία με τα τοπικά μας μονοπάτια.

Η διάρκεια των πορειών δεν θα υπερβαίνει τη μία ώρα ανάβασης και την ανάλογη ώρα επιστροφής. Ο καθένας, με το δικό του ρυθμό, καλύπτει όση απόσταση μπορεί και θέλει μέσα στη διάρκεια που θα καθοριστεί από τους συνοδούς: με τη συμπλήρωση αυτής της διάρκειας όλοι αρχίζουν την επιστροφή προς το σημείο εκκίνησης.

Δεν χρειάζεται να δηλώνετε συμμετοχή πριν από κάθε εξόρμηση. Αρκεί να διαθέτετε καλή φυσική κατάσταση, θετική διάθεση και να τηρείτε το ωράριο και τους ελάχιστους κανόνες που θα επιτρέψουν να απολαύσουν όλοι με ασφάλεια και χωρίς άγχος τη δραστηριότητα αυτή.

Επίσης δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με κάποιο ιδιαίτερο κόστος: η δράση στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά όλων και η μοναδική δαπάνη που συνεπάγεται η μετακίνηση στην αρχή κάθε μονοπατιού θα καλύπτεται με την εκ περιτροπής διάθεση των αυτοκινήτων από τους συμμετέχοντες οδηγούς.

Τα απαραίτητα εφόδια, επίσης, είναι πολύ λίγα: άνετα ρούχα, μακρύ παντελόνι ή φόρμα, κατάλληλα παπούτσια (αθλητικά), καπέλο και ένα μπουκάλι με νερό.

Σταθερό σημείο συνάντησης ο χώρος μπροστά από τη δημόσια βιβλιοθήκη Σπάρτης, στις 4 το απόγευμα ακριβώς.

Οι πορείες ξεκινούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου. Επόμενες ημερομηνίες:

– Τετάρτη 5/4

– Τετάρτη 11/4

– Τετάρτη 18/4

– Τετάρτη 25/4

– Τετάρτη 2/5

– Τετάρτη 9/5

– Τετάρτη 16/5

– Τετάρτη 23/5

– Τετάρτη 30/5

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συντονιστές της δράσης κ.κ. Παναγιώτη Παππά (6945832701) και Ντίνα Τυροβολά (6977285633) ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση eosspa@otenet.gr και να αφήσετε το e-mail σας για να ενημερώνεστε ως προς το πρόγραμμα.