Γρηγοράκος: “Πάμε σε αλλαγή πολιτικής”

Grigorakos

Grigorakos

“Θα πάμε σε μια αλλαγή πολιτικής μετά τον κ. Στουρνάρα”, δήλωσε ο βουλευτής Λακωνίας και πλέον αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr, προσθέτοντας πάντως πως “ό,τι έκανε ο κ. Στουρνάρας, το έκανε σωστά”. “Να δούμε πώς θα μοιράσουμε το κοινωνικό πλεόνασμα”, τόνισε.

“Η κυβέρνηση είναι ανανεωμένη, είναι κυβέρνηση εκλογική, αλλά και τετραετίας, πήρε το μήνυμα”, είπε επίσης ο αναπληρωτής υπουργός, για να προσθέσει πως “θέλουμε μια κεντροαριστερά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν τα βρούμε (για κυβερνητική συνεργασία) και με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όχι; Αν τα βρούμε όμως· γιατί για να τα βρούμε θα πρέπει να σταματήσει η πολεμική”.

Ο κ. Γρηγοράκος διευκρίνισε τέλος ότι ήθελε να φύγει από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς εκτίμησε πως είχε κλείσει τον κύκλο του.