Με αφορμή την έκδοση του πολυσέλιδου βιβλίου του αείμνηστου συγγραφέα – φιλολόγου Γιάννη Ρουμελιώτη, στις 11.30′ το πρωί της προσεχούς Κυριακής (7/12) έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο Γύθειο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας.
Ομιλητές (οι καταγόμενοι από τα Μπαρδουνοχώρια) αν. υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, η βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο ιατρός Παναγιώτης Παπαλεξανδράκος, ο γενεαλόγος – ερευνητής Άρης Πουλημενάκος, ο ΔΦ, συγγραφέας, ΓΓ Εταιρείας Λακωνικών Σπουδών Θεόδωρος Κατσουλάκος και ο συντ. διευθυντής ΔΟΥ Αριστείδης Γραφάκος. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο εκδότης της “Αδούλωτης Μάνης” (και του βιβλίου) Γιώργος Δημακόγιαννης, ενώ θα τη συντονίσει η Ελένη Τζικάκου, ερευνήτρια λαογραφίας – συγγραφέας.
Την εκδήλωση οργανώνουν η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας “Χείλων ο Λακεδαιμόνιος”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μάνης και ο εκδοτικός οίκος “Αδούλωτη Μάνη”. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους. Στο τέλος θα υπάρχει και τοπικό κέρασμα.