Γύθειο: Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα

Xristougenna Gytheio

Σειρά εκδηλώσεων στο Γύθειο και στην Αρεόπολη πραγματοποίησε ο δήμος Ανατολικής Μάνης, αποχαιρετώντας το 2013 και καλωσορίζοντας το 2014. Όπως αναμενόταν, επίκεντρο ήταν τα παιδιά.

“Η μαγεμένη λίμνη και η δύναμη της αγάπης” ήταν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη θαύματα. Στη μαγεμένη λίμνη, στις αρχαίες Αιγιές, τα δέντρα, τα ψάρια της λίμνης, τα ξωτικά και ο Τιμαγέννης μπλέχτηκαν σε μια παράξενη ιστορία με τις νεράιδες από το βασίλειο της Λα. Ήταν μια μοναδική παράσταση με δράση και χορό, που πραγματικά μάγεψε τα παιδιά που την παρακολούθησαν.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις “έντυσαν” μουσικά η φιλαρμονική του δήμου Ανατολικής Μάνης και η Μουσική Σχολή Γυθείου, προσφέροντας εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Άγιος Βασίλης, ο αγαπημένος των μικρών, φωτογραφήθηκε μαζί τους, άκουσε τις επιθυμίες τους και μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά.

Μαθητές από τις σχολικές μονάδες του Γυθείου και τη μουσική σχολή της πόλης, την παραμονή των Χριστουγέννων, έψαλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία στο γραφείο του δημάρχου των παιδιών από τα νηπιαγωγεία του δήμου.