Γύρος της Σπάρτης 2015

Gyros Spartis 2015 (61)

Καθαρός δήμος – Όμορφη πόλη. Τρέχουμε – Ανακυκλώνουμε – Διαλέγουμε στην πηγή – Θέλουμε το δήμο μας καθαρό”. Αυτό ήταν το οικολογικό σύνθημα του φετινού Γύρου της Σπάρτης, η εκκίνηση του οποίου δόθηκε στις 11 το πρωί από την κεντρική πλατεία.

Όπως κάθε χρόνο, το “παρών” έδωσαν δρομείς κάθε ηλικίας, κινούμενοι σε μια διαδρομή γύρω από την πόλη με συνολικό μήκος 3,3 χλμ.

Δείτε τον τερματισμό των πρώτων

Επιβραβεύοντας τη συμμετοχή, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης έδωσε σε όλους τους τερματίσαντες αναμνηστικά διπλώματα, στον δεύτερο και τον τρίτο κάθε κατηγορίας χάρισε μετάλλια, ενώ για τον πρώτο νικητή επεφύλασσε και κύπελλο. Τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητή και αθλήτρια του αγώνα βράβευσε ο “αειθαλής” δρομέας μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτης Δούσης.

Σε δήλωσή του στο laconialive.gr ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στο Γύρο της πόλης και προέταξε για μια ακόμη φορά το φετινό μήνυμα της διοργάνωσης, που δεν ήταν άλλο από τη σημασία της ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή. Όπως άλλωστε τόνισε, ο αθλητισμός και το περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Συμπλήρωσε εξάλλου πως στόχος είναι να γίνει ο δήμος μας “πρωταθλητής” στην ανακύκλωση.