Δήμος Μονεμβασίας: Αιτήσεις πολιτών για επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή

dimos Monemvasias logo

dimos Monemvasias logo

Από το δήμο Μονεμβασίας ανακοινώθηκε ότι από 15/7 μέχρι 5/8 θα υποβάλλονται αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Πρόκειται για τρόφιμα (μακράς διαρκείας και φρέσκα, καθώς και ειδικά τρόφιμα για βρέφη) και βασικές υλικές στερήσεις (ρουχισμός για παιδιά και ενήλικες/κυρίως αστέγους, είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, παιδικά είδη/βιβλία, παιχνίδια, βρεφικός εξοπλισμός κλπ).

Σημείο εξυπηρέτησης των δυνητικά ωφελουμένων για το δήμο Μονεμβασίας είναι το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, υπεύθυνη κ. Ελένη Τζάκα (τηλ. επικοινωνίας 27323 60570 και 27323 60571).

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ταυτότητα αιτούντος και μελών (συζύγου, τέκνων κλπ), Ε1 και Ε9 του 2015 (οικονομικό έτος 2014), κωδικό Taxis.

Υπογραμμίζεται ότι όσοι δεν έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση του 2015 δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Με νεότερη ανακοίνωση από το δήμο Μονεμβασίας θα γνωστοποιηθούν και άλλα σημεία στα οποία υπάλληλοι θα μπορούν να συνδράμουν τους δυνητικά ωφελούμενους πολίτες στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.