Δήμος Μονεμβασίας: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής

Διανομή τροφίμων (νωπό κοτόπουλο, είδη παντοπωλείου και οπωροπωλείου) πρόκειται να πραγματοποιήσει ο δήμος Μονεμβασίας στους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ).

Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησής τους δήλωσαν τόπο κατοικίας τις ΔΕ Μολάων, Ασωπού, Ζάρακα και Μονεμβάσιας θα προσέλθουν στους Μολάους την Τετάρτη 1 Ιουνίου (ώρες 10.00′ – 14.00′) και την Πέμπτη 2 Ιουνίου (9.00′ – 13.00′) στο χώρο της Μαθητικής Εστίας (είσοδος υπογείου από οδό Καλλιφατίδη).

Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους δήλωσαν τόπο κατοικίας τη ΔΕ Βοιών θα προσέλθουν στη Νεάπολη την Τετάρτη 1 Ιουνίου (12.00′ – 14.00′) και την Πέμπτη 2 Ιουνίου (9.00′ – 13.00′) στην οδό Φλέμινγκ 8.

Ο δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.

Επειδή η διανομή περιλαμβάνει νωπά προϊόντα, τα οποία δεν επιτρέπεται να καταψύχονται, οι ποσότητες που θα μείνουν αδιάθετες θα προωθηθούν άμεσα σε δομές που δύνανται να τα αξιοποιήσουν.

Οι ωφελούμενοι που δεν παρέλαβαν τα προϊόντα που τους αναλογούσαν κατά την πρώτη διανομή μπορούν να τα παραλάβουν μαζί με τα είδη της δεύτερης.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο 27323 60570.