Δήμος Σπάρτης: Αρνητικά και τα 280 rapid tests που διεξήχθησαν σήμερα

τεστ
φωτο αρχείου

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση του δήμου Σπάρτης από τα 280 rapid τεστ που διεξήχθησαν μέχρι στιγμής σήμερα 14/1 από τον ΕΟΔΥ ήταν ήταν αρνητικά.

Επισημαίνεται επίσης πως η εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες του δήμου θα γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονική ή τηλεφωνική επικοινωνία και μόνο για κατεπείγουσες υποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με τους παραπάνω τρόπους, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνο μετά από τον καθορισμό συγκεκριμένου ραντεβού κατά τις ώρες 9.00′ έως 14.00′.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στην τηλεφωνική γραμμή 15460, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για αιτήματα και παρατηρήσεις, θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός, κακοτεχνίες σε δρόμους, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, αδέσποτα ζώα και για ό,τι άλλο θέμα αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου.

Γνωστοποιείται επίσης πως ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι, προς αποφυγή συγχρωτισμού, θα δέχονται τους πολίτες κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Τέλος η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων με σύνεση και ψυχραιμία.