Ηλεκτρονική διαβούλευση για το Spartan Race

spartan race

spartan race

Συνέντευξη τύπου για τον αγώνα “Spartan Race” πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου) στο παλιό δημαρχείο Σπάρτης. Θέμα της η ενημέρωση, από την επιτροπή που έχει συγκροτηθεί, για τις έως τώρα ενέργειες και την τελική επιστολή με τις προτάσεις που θα σταλούν προς τη διοργανώτρια εταιρεία.

Τη συνέντευξη παραχώρησαν ο δημάρχος κ. Βαλιώτης και η προαναφερθείσα ομάδα εργασίας, που αποτελείται από τους κ.κ. Νίκο Αλεξανδρόπουλο (δικηγόρο), Κωνσταντίνο Κορωνιό (υπ. διδάκτορα Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), Πάνο Παπαδολιά (πολιτιστικό σύμβουλο), Αικατερίνη Σάλαρη (δικηγόρο), καθώς και από τους εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Παναγιώτη Κουμουνδούρο, Μάριο Τζωρτζάκη και Χρίστο Πλειώτα. Άτυπα παρέστη και ο εκπρόσωπος της εταιρείας, κ. Χαραμής.

synenteyxi

Ο κ. Παπαδολιάς παρουσίασε την πρόταση της επιτροπής, που σύντομα θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του δήμου Σπάρτης, για να τεθεί σε ηλεκτρονική διαβούλευση με όλους τους δημότες, κάτοικους, επιχειρηματίες και φορείς του δήμου οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν τις απόψεις τους. Από τα αποτελέσματα τις διαβούλευσης, σύμφωνα με το δήμαρχο, θα καταρτιστεί ένα τελικό κείμενο που θα υποβληθεί προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο και κατόπιν θα σταλεί στη διοργανώτρια εταιρεία.