Δήμος Σπάρτης: Οι ωφελούμενοι του πρόγραμματος επισιτιστικής βοήθειας

dimos Spartis logo

dimos Spartis logo

Ο δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους πολίτες που έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο επιχειρησιακό πρόγραμμα επισιτιστικής ή/και βασικής υλικής συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να ενημερώνονται για την αποδοχή ή απόρριψη της αίτησής τους:

1. Ηλεκτρονικά από το ΗΔΙΚΑ ΑΕ (www.idika.org.gr/teba) με τους κωδικούς Taxis, ή από το site του δήμου, με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, από το σχετικό πίνακα που έχει αναρτηθεί.

2. Από τον κατάλογο που είναι αναρτημένος στην είσοδο του δημαρχείου (Ευαγγελιστρίας 85-87), αφορά μόνο τους δημότες Σπάρτης και περιλαμβάνει όχι τα ονόματα αλλά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλε ο ενδιαφερόμενος με την ένδειξη «εγκεκριμένη – απορριφθείσα».

3. Επίσης ανάρτηση των αποτελεσμάτων έχει γίνει στην είσοδο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Υποβολή ενστάσεων

Η υποβολή των ενστάσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους του δήμου Σπάρτης των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί, εν όλω ή εν μέρει, στο πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής συνδρομής θα γίνεται από σήμερα Τρίτη 20/10 έως και τη Δευτέρα 26/10, 8.00′ με 14.00′, στο χώρο του παλιού δημαρχείου (κεντρική πλατεία).

Περισσότερες πληροφορίες στοτηλέφωνο 27310 22226 εσωτ. 121, 122, 123, 124.