Δήμος Σπάρτης: Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Ελαιόλαδο, νωπό συσκευασμένο κοτόπουλο, είδη ατομικής προστασίας και είδη καθαριότητας θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» στο κοινωνικό παντοπωλείο Σπάρτης (Βρασίδου 131) τη Δευτέρα 4 Μαρτίου κατά τις ώρες 9.00′ – 13.00′ και την Τρίτη 5 Μαρτίου 9.00′ – 12.00′.

Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης οι οποίοι στην αίτησή τους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. Θα ειδοποιηθούν, δε, ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να το κάνει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του.

Τα είδη θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων, ενώ για διευκόλυνσή τους οι τελευταίοι θα πρέπει να προνοήσουν για τη μεταφορά των προϊόντων (πχ με καρότσι λαϊκής και τσάντες πολλαπλών χρήσεων).

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρηθούν αυστηρά οι ώρες προσέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Σπάρτης στο τηλέφωνο 27310 22226 (εσωτ. 121, 122, 123, 124).