Δαβάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική σαν να είναι ακόμα στην αντιπολίτευση”

Νέα απάντηση (τελική όπως διευκρινίζει) στον κυβερνητικό βουλευτή του νομού Στ. Αραχωβίτη από τον αντιπολιτευόμενο Θ. Δαβάκη:

davakis-thanasis“Είναι συνήθης πλέον η πρακτική στην οποία καταφεύγει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -όταν στριμώχνεται- να αναφέρεται στα πεπραγμένα των προηγουμένων κυβερνήσεων προκειμένου να δικαιολογήσει τις αβελτηρίες της, ασκώντας κριτική σαν να είναι ακόμα στην αντιπολίτευση.

Η χθεσινή ανακοίνωση του συναδέλφου κ. Αραχωβίτη αποτελεί απτή απόδειξη του αληθούς των λεγόμενών μας, και σε ό,τι αφορά στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις προκηρύξεις των μέτρων του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και όσον αφορά στα κονδύλια που μεταφέρθηκαν ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στην καινούργια Προγραμματική Περίοδο.

Θεωρούμε ότι ο στόχος των παρεμβάσεών μας, που δεν είναι άλλος από το να κινητοποιήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και όσους ασχολούνται με την αγροτική πολιτική στον ΣΥΡΙΖΑ, επετεύχθη.
Η αγροτική πολιτική αξίζει και πρέπει να μπει και πάλι στο επίκεντρο, όχι τόσο της πολιτικής αντιπαράθεσης, όσο της προσπάθειας για οικονομική ανάκαμψη, αποτελώντας το όχημα για έξοδο από την κρίση και δίνοντας διέξοδο στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά και με την αγροτική παραγωγή, με καινοτόμες καλλιέργειες και με την κτηνοτροφία”.