Δείτε το επίσημο βίντεο του 2ου Laconia Summer Basketour “Βάλε κι εσύ καλάθι στον παιδικό καρκίνο”

Λίγος καιρός υπολείπεται για την έναρξη του 2ου Laconia Summer Basketour, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 12 Αυγούστου στη Μονεμβάσια. Μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz και του αθλητικού κόσμου θα δώσουν το “παρών” στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων με σύνθημα “Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο”, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί και φέτος υπέρ του συλλόγου “Φλόγα”.

Ρόλο παρουσιαστών στο final 4 του Laconia Summer Basketour αναλαμβάνουν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Έλενα Κρεμλίδου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, την παρέα του Γιώργου Διαμαντάκου, του Αβραάμ Καλλινικίδη και του Νίκου Λιακόπουλου θα πλαισιώσουν αθλητές της A1 Basket League Σκρατς και της Α2, όπως ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Πάρις Μαραγκός, ο Αλέξανδρος Συγκούνας και πολλοί ακόμα…

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στο 2ο Laconia Summer Basketour, καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει ως κύριο λόγο να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που γίνεται από τη Φλόγα κατά του παιδικού καρκίνου” αναφέρει ο Ζήσης Σαρικόπουλος. “Όσον αφορά το τουρνουά, γνωρίζω πως από πέρυσι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και το φετινό θα είναι ακόμη πιο δυνατό. Όλοι όσοι θα συμμετάσχουμε θα δώσουμε το 200% σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να ζήσουμε όμορφες μπασκετικές στιγμές. Περιμένω και εύχομαι να δω πολύ κόσμο στο γήπεδο” συμπληρώνει ο 27χρονος σέντερ.