Δεν καταθέτει τα όπλα ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου

Μετά την επιτυχή έκβαση που είχαν οι παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Κέρκυρας και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, με ψυχικά αποθέματα συνεχίζει την εκστρατεία του ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου.

Σειρά είχε χθες η Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς το θέμα των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο ετέθη σε επίπεδο περιφερειακού συμβουλίου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΔΑΝΕΦ κ. Παντελής Αντωνιάδης, «… από την περήφανη Αρκαδία και την πόλη της Τρίπολης σηκώνουμε το λάβαρο της δικής μας λύτρωσης από την αδικία που μας βαραίνει. Λάβαρο για τους δανειολήπτες δεν μπορεί να είναι άλλο από την ιστορική δικαστική απόφαση 334/2016του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όχι άλλα ΘΑ.

Είναι αλήθεια πως για το οξύτατο πρόβλημά μας, το οποίο αφορά περί τους 200.000 συμπολίτες μας (συμπεριλαμβανομένων των συνοφειλετών και των εγγυητών), καταγράφηκαν πληθώρα ερωτήσεων – επερωτήσεων στη βουλή από βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων. Ανακοινώσεις – υποσχέσεις δόθηκαν για δίκαιη λύση, είτε προεκλογικά στο χθες είτε μετεκλογικά στο σήμερα. Φτάνει πια. Όχι από μέρους μας διαβουλεύσεις για ό,τι δικαιωματικά μάς ανήκει. Όχι στη “χρυσή τομή”. Πλέον συνεχίζουμε να στέλνουμε μήνυμα από την πολιτειακή βάση που δεν είναι άλλη από την τοπική αυτοδιοίκηση και που έως τώρα αποδεικνύεται και στέκεται αρωγός…».