Δηλώστε συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Σπάρτη

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 3η συνεχή χρονιά στην πόλη της Σπάρτης με πρωτοβουλία της ομάδας Αctivate Now//Ενεργοποίηση Τώρα. Η προσπάθεια στοχεύει στην προώθηση της τέχνης και της μουσικής στην πόλη, με πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και προσβάσιμες για όλους. Στόχος επίσης είναι η ανάδειξη και η επανοικειοποίηση “ξεχασμένων” σημείων της πόλης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η φετινή γιορτή πρόκειται να είναι μονοήμερη και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου στον λόφο “Ξενία”. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συναυλίες διαφορετικών ειδών μουσικής και παράλληλα εργαστήρια και δράσεις που έχουν σχέση με τη μουσική, ενώ για πρώτη φορά φέτος υπάρχει φιλοδοξία να συνδυαστεί και με μικρό φεστιβάλ γκράφιτι.

Καλούνται τα συγκροτήματα και οι μουσικοί της πόλης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη γιορτή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τους διοργανωτές στο 6984490814 ή με e-mail στη διεύθυνση activateyourparticipation@gmail.com μέχρι το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, στέλνοντας:

α) τους συμμετέχοντες ανά σχήμα ή το όνομα της μπάντας,
β) το είδος μουσικής,
γ) το μέρος προέλευσης (για σχήματα εκτός Σπάρτης),
δ) όνομα υπευθύνου, τηλέφωνο και email επικοινωνίας.

Σημειώνεται πβς λόγω χρονικού περιορισμού ο μέγιστος χρόνος ανά μπάντα/καλλιτέχνη/ωδείο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 40 λεπτά, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές.