γράφει ο εκδότης και πολιτευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής Λακωνίας,
Γιώργος Π. Δημακόγιαννης
____________________________________________________________________________

Φίλοι καλοί με προτρέπουν να σχολιάσω τις τελευταίες φιλοΝεοΔημοκρατικές και φιλοΜητσοτακικές δηλώσεις τού επί σχεδόν δύο δεκαετίες ΠΑΣΟΚτζή βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου (… επιβεβλημένο μου λένε αφού ήσουν ο προσωπικός… αντίπαλός του για την 3η έδρα της Λακωνίας στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015)!

Να το κάνω λοιπόν (… πάντοτε με τον τρόπο της μανιάτικης… διπλωματίας!): έχει απόλυτο δίκιο ο Λεωνίδας!!! Είναι εκτός τόπου και χρόνου όποιος ΣΗΜΕΡΑ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι χωρίζει κάτι το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ… και δεν είναι βλαξ ή απατεών! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ -με όποια ηγεσία ένθεν κακείθεν- είναι ακριβώς το ίδιο, και ήταν ακριβώς το ίδιο! Απλά στα χρόνια των μνημονίων αυτό φάνηκε και στους τυφλούς!

Απλά πράγματα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ -με διαχρονικούς εκφραστές τις ηγετικές τους ομάδες- δεν ήταν/είναι τίποτα λιγότερο από δύο γραβατοφορεμένες ξενόδουλες ελληνόφωνες συμμορίες, οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο σβέρκο του Λαού μέσω του ρουσφετιού και δίχασαν τεχνητά για δεκαετίες την ελληνική κοινωνία με σκοπό να διαιωνίζουν την ιδιοτελή κυβερνητική κυριαρχία τους… Από κοινού -και εναλλασσόμενες στην εξουσία- ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παρέλαβαν την Ελλάδα με μηδενικό χρέος το 1974 και μετά σαράντα χρόνια λεηλασίας την παρέδωσαν καταχρεωμένη και αλυσοδεμένη στους ξένους τοκογλύφους. Από κοινού φτωχοποίησαν, εξαθλίωσαν και ρήμαξαν τις ζωές μας, δηλαδή έθιξαν βάναυσα το μέγιστο μέρος των έντιμων Ελλήνων που καλούνται να πληρώνουν καθημερινά, από το 2010, τις δικές τους άθλιες και ιδιοτελείς επιλογές δεκαετιών. Από κοινού τέλειωσαν την ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία, από κοινού τέλειωσαν την ελληνική παραγωγή και αυτάρκεια, για να μεταβληθεί η Ελλάδα εύκολα σε ένα απόλυτα εξαρτώμενο προτεκτοράτο

Από κοινού ανέχτηκαν (ή… διευκόλυναν;!) το να γίνει η Χώρα μας χώρος και ξέφραγο αμπέλι με τον εποικισμό εκατομμυρίων αλλοφύλων ισλαμιστών και άλλων λαθρομεταναστών… (Ποιος ξέρει ποιον φόρο αίματος θα κληθούμε να πληρώσουμε μόνο γι’ αυτό…)

Η λίστα στο ΚΑΤΗΓΟΡΩ της εθνικής μας Αλήθειας είναι ατελείωτη και κουραστική (γι’ αυτό σταματάω εδώ): δεν είναι μακριά (ελπίζω!) η μέρα που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα τιμωρηθούν ως δύο πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, κατά τα έργα τους. Τίποτα δεν θα τις χωρίσει! Ούτε η κοινή τύχη του επικείμενου και οριστικού τέλους τους! Ενός τέλους που καθίσταται πια όρος και προαπαιτούμενο εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης, ανασυγκρότησης και αναγέννησης, την οποία ποθούν οι ζωντανοί Έλληνες! Αυτά…