Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν

istoselida

istoselida

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προσφέρει σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δωρεάν για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε το Επιμελητήριο μέσω της εταιρίας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid) η οποία περιλαμβάνει:

– ετήσια κατοχύρωση .eu domain name

– ετήσιο πλήρες πακέτο φιλοξενίας (webhosting)

– προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates), ώστε οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν το δικό τους website.

Επιπλέον, προκειμένου η προσφορά να αξιοποιηθεί και από τα μέλη που έχουν ήδη website, προσφέρεται η δυνατότητα για δωρεάν μεταφορά και φιλοξενία του για ένα έτος.

Μετά το τέλος του πρώτου έτους, που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της υπηρεσίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, και με έκπτωση που φτάνει το 40% της τιμής καταλόγου της IpHost. Έτσι, το ποσό ανανέωσης – διατήρησης της υπηρεσίας διαμορφώνεται συνολικά στα 59 ευρώ το χρόνο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Η ανανέωση θα γίνεται απευθείας μεταξύ της IpHost και του μέλους χωρίς ουδεμία εμπλοκή του Επιμελητηρίου.

Το μέλος μπορεί οποτεδήποτε επιθυμεί να καταργήσει την ιστοσελίδα του χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση ή ακόμη και να τη μεταφέρει σε άλλο πάροχο.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 31/12/2014.