Διαγωνισμοί τον Σεπτέμβριο για 3.449 νέες προσλήψεις

proslipseis

proslipseis

Σημαντικοί διαγωνισμοί για μόνιμο και εποχικό προσωπικό έχουν δρομολογηθεί από υπουργεία, δημόσιες επιχειρήσεις και παιδικούς σταθμούς για τον Σεπτέμβριο.

Προβάδισμα δίνει το ΑΣΕΠ στην προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για 540 μόνιμους ηλεκτροτεχνίτες και ακολουθούν δύο στη ΔΕΗ για 16 ειδικούς επιστήμονες και 584 θέσεις τεχνικού προσωπικού.

Το Λιμενικό ετοιμάζει τον διαγωνισμό για 260 λιμενοφύλακες και το υπουργείο Δικαιοσύνης καταρτίζει προκηρύξεις για 100 πτυχιούχους πληροφορικής και 39 γιατρούς.

Δύο μεγάλες ΔΕΚΟ, τα ΕΛΤΑ και η ΕΥΔΑΠ, πήραν επίσης το «πράσινο φως» για προσλήψεις 645 εποχικών και 155, αντίστοιχα. Ακόμη, με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ θα προσληφθούν 900 νέοι συμβασιούχοι σε παιδικούς σταθμούς και 210 στο Βρεφοκομείο Αθηνών.

Εξάλλου, την έγκριση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναμένει η αστυνομία για την προκήρυξη 500 θέσεων ειδικών φρουρών.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, τέλος, αναμένεται να προκηρυχθεί το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας που αφορά στην προσφορά μιας πρώτης επαγγελματικής εμπειρίας σε 8.500 αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ.

πηγή: ethnos.gr