Διαδικτυακή συζήτηση με τον μητροπολίτη Ευστάθιο

Μετά τις δύο πρώτες διερευνητικές διαδικτυακές συναντήσεις, την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 18.45′ θα γίνει η επίσημη έναρξη των “πνευματικών διαδικτυακών συζητήσεων’’ της ιεράς μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Κεντρικός ομιλητής στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του νέου έτους θα είναι ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ευστάθιος, ο οποίος θα απευθύνει προς τους συμμετέχοντες λόγο πνευματικής οικοδομής με γενικό τίτλο: “Τα πάντα και εν πάσι Χριστός”.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων προς τον σεβασμιώτατο οι οποίες, αν το επιτρέπει ο χρόνος, θα απαντηθούν στο σύνολό τους.

Τις ομιλίες μπορεί να τις παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος ζωντανά μέσω διαδικτύου στην πλατφόρμα ZOOM. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: kyklosimspartis@outlook.com, ή στο τηλέφωνο 6947965170. Στο μήνυμα θα πρέπει να περιέχονται: α) ονοματεπώνυμο, β) έτος γεννήσεως, γ) τόπος κατοικίας – ενορία, δ) ιδιότητα (προαιρετικά) και ε) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμός κινητού τηλεφώνου για αποστολή των συνδέσμων συμμετοχής στην τηλεσυνάντηση.