Διακρίσεων συνέχεια για τα παιδιά των Μολάων

Lykeio Molawn (front)

Lykeio Molawn (front)

Μία ακόμη ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε το Γενικό Λύκειο Μολάων, αφού τέσσερις μαθητές του, οι Γεώργιος Κουσούλης, Φρύνη Ευαγγελάκου, Δήμητρα Κάππου και Αθανασία Παπασωτηροπούλου, περιλαμβάνονται στους είκοσι διακριθέντες μαθητές από όλη την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στον τελικό του 3ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 28 και 29 Μαρτίου. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων. Στον τελικό θα επιλεγούν οι δύο μαθητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, που θα διεξαχθει στη Λιθουανία.

Ξεχώρισαν και στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

Εξάλλου, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τιμώντας το Γενικό Λύκειο Μολάων για το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό για τη 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών, προmathites Lykeiou Molawnσκάλεσε και φιλοξένησε τους διακριθέντες μαθητές, Γιώργο Αλειφέρη, Αδαμαντία-Μαρία Γραμματικάκη και Γιώργο Κουσούλη, στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το διάστημα 6-9 Μαρτίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελ/σου και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδος. 

Οι μαθητές του Λυκείου Μολάων παρουσίασαν στους συνέδρους την προσπάθειά τους, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια. Τα παιδιά συνόδευε ο υπεύθυνος καθηγητής τους κ. Παναγιώτης Καραστατήρης.